Περιγραφή
Ένα εύκολο γλυκό ψυγείου, πολύ ελαφρύ τόσο για καλοκαιρινές όσο και για χειμωνιάτικες λιγούρες! Το έφτιαξα το Πάσχα και μετά από τα λιπαρά φαγητά ήταν ότι έπρεπε για κάτι γλυκό και ελαφρύ.
Τι χρειαζόμαστε:
Για την βάση:
- 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου σοκολάτα (όχι στιγμής)
- 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
- 1 κουβερτούρα 125gr
- 3 κ.σούπας ζάχαρη άχνη
- 3 κουταλιές βούτυρο
- 1 γάλα εβαπορέ
- Λίγο νερό
Για την κρέμα:
- 1 γάλα ζαχαρούχο
- 1 μόρφατ
- Ξύσμα ενός λεμονιού
Για τη διακόσμηση:
- Ότι υπάρχει στο σπίτι γκοφρετάκια τριμμένα, τρούφα κ.λ.π
Πώς το κάνουμε:
5)Τέλος ρίχνουμε την άχνη, γεμίζουμε το μισό κουτάκι του εβαπορέ με νερό και το προσθέτουμε στο μίγμα.
πηγη sintagespareas.gr/
Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.
Facebook Σχόλια
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντί για λεμόνι πορτοκάλι.
Προσοχή το άνθος αραβοσίτου να μην είναι στιγμής γιατί δεν θα πήξει η κρέμα με τίποτα. Πρέπει να είναι αυτή που χρειάζεται βράσιμο.
Ευχαριστούμε την kimwlos για τις φωτογραφίες βήμα βήμα.