ΔΙΑΦΟΡΑ

Ευχάριστa νέα σήμερα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται από τις 28 Μαρτίου στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά από έμφραγμα και ανακοπές καρδιάς.

Σήμερα, με από σχεδόν ένα μήνα, υπάρχουν για πρώτη φορά κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν στην κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό, ο οργανισμός του Δημήτρη Κόκοτα δείχνει να ανταποκρίνεται στη μειωμένη δόση του φαρμάκου που τον κρατάει σε καταστολή. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά επανέρχεται και ανακτά τις αισθήσεις του.

Η διαδικασία που γίνεται από τους γιατρούς θα διαρκέσει για κάποιες ημέρες, ενδεχομένως ως το τέλος της εβδομάδας. Παράλληλα, γίνονται και κάποιες νέες εξετάσεις με τις οποίες θα καταγράψουν την πλήρη κλινική εικόνα του τραγουδιστή.

Είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν αυτά τα θετικά σημάδια στον οργανισμό του Δημήτρη Κόκοτα, μετά τις δύο προηγούμενες προσπάθειες αποσωλήνωσής του.

Δημήτρης Κόκοτας: Αρχίζει και ανακτά τις αισθήσεις του μετά το έμφραγμα και τις ανακοπές

To διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button