ΔΙΑΦΟΡΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Από δεκαετίας είχε παραγγείλει το φέρετρό της – Η επιθυμία της για τον ύστατο αποχαιρετισμό

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους οικείους της ο θάνατος της Μαίρης Χρονοπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ζητήσει που θα ήθελε να τοποθετηθεί η τέφρα της ενώ στην αποθήκη κρατούσε φυλαγμένο το φέρετρό της.

Η σορός της σπουδαίας ηθοποιού θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής. Στη συνέχεια θα παραληφθεί η σορός της από το γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η Μαίρη Χρονοπούλου έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της.

Μετά από αυτές τις διαδικασίες θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας ενώ η τελευταία της επιθυμία ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της. Εκεί λοιπόν, θα φτιαχτεί το μνημείο της με την επιγραφή «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντώνη Μποσκοϊτη, σήμερα θα ανακοινωθούν και επίσημα τα διαδικαστικά της κηδείας της Μαίρης Χρονοπούλου. Ακόμη αποκάλυψε ότι η ηθοποιός επιθυμούσε να μαζευτούν οι φίλοι της στο σπίτι και να κάνουν μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή.

«Η Μαίρη δεν ήθελε τελετή στο Α’ Νεκροταφείο, όπου πηγαίνουν όλοι οι άσχετοι σελέμπριτις – έλεγε – για να φωτογραφηθούν και να στηθούν στις κάμερες. Η Μαίρη ήθελε να πάει η σορός στο σπίτι της κι εκεί, όσο μακριά κι αν είναι απ’ το κέντρο, να μαζευτούμε οι φίλοι της για να κάνουμε μια μικρή αποχαιρετιστήρια γιορτή. Θα τη «διαβάσει» ο Πνευματικός που είχε και μετά όλοι μαζί θα τη συνοδεύσουμε ως τη Ριτσώνα.

Έτσι ήθελε κι έτσι πρέπει να το οργανώσουν αυτοί που θα σεβαστούν την τελευταία της επιθυμία, την οποία είχε αφήσει εγγράφως κιόλας. Το βλέπω, πάντως, κατά την Τετάρτη, μεθαύριο δηλαδή, να συμβεί αυτό. Τέλος, η Μαίρη είχε αγορασμένο το φέρετρο της καμιά δεκαριά χρόνια πριν και το κρατούσε φυλαγμένο στην αποθήκη της. Απίστευτη μέχρι το τέλος, σε όλα της!», έγραψε στο Facebook.

Πηγη tanea.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button