ΔΙΑΦΟΡΑ

Συγκινεί η τραγουδίστρια Αναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω για να έχουν λιγότερα άγχη»

Η Αναστασία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον άγριο καβγά που είχε εκτυλιχτεί πέρυσι στα Mad VMA 2022, ανάμεσα στον Snik και τον Light.

Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, τόνισε πως οι δύο ράπερς δεν της φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την συγκεκριμένη βραδιά λέγοντας:

«Προηγήθηκε κάτι και αποκλείστηκε, αλλιώς δεν θα γινόταν. Επίσης δεν θέλω να πάρω θέση, δεν μου πέφτει λόγος. Δεν μπορώ να πω πως ούτε ο Light ούτε ο Snik μου έχουν φερθεί τέλεια».

«Μέχρι στιγμής βοηθάω μόνο τους γονείς μου, αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Στερήθηκαν πράγματα για να τα έχω εγώ. Οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους βοηθήσω, ώστε να έχουν λιγότερα άγχη», σημείωσε στη συνέχεια η Αναστασία.

Οι δηλώσεις της Αναστασίας στην εκπομπή Happy Day.

 

πηγη straight.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button