ΔΙΑΦΟΡΑ

Κιλκίς-Δημήτρης Σκορδάς: Ποιος είναι ο γνωστός ακτινολόγος, πατέρας της Φαίης Σκορδά, που πέθανε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς

Ο 72χρονος γιατρός έφυγε στον ύπνο του από ανακοπή καρδιάς – H κηδεία του αύριο στο Σταυροχώρι

Θλίψη έχει σκορπίσει στο Κιλκίς ο ξαφνικός χαμός του γνωστού γιατρού ακτινολόγου Δημήτρη Σκορδά.

Ο γιατρός έφυγε στον ύπνο του τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη ανακοπή καρδιάς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή, καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πονή.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Σκορδάς

Ο Δημήτρης Σκορδάς είχε σπουδάσει ιατρική στην Πάρμα της Ιταλίας και εργάστηκε για χρόνια ως ακτινολόγος και μετέπειτα διευθυντής του Τμήματος Ακτινολογία στο νοσοκομείο Κιλκίς.

Με τη σύζυγό του Εύα απέκτησαν δύο παιδιά, τη Φαίη Σκορδά, γνωστή παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών και τον Νότη Σκορδά, που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και είναι γιατρός ακτινολόγος.

Πριν από μερικά χρόνια, το 2016, ο Δημήτρης Σκορδάς είχε ξανά μια περιπέτεια με την καρδιά του, ενώ βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι. Τότε μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα, το οποίο και ξεπέρασε.

To διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button