ΔΙΑΦΟΡΑ

Τον βάφτισε και τον κήδευσε: Συγκινεί ο ιερέας για τον αδελφό του Νίκου Πολυδερόπουλου

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Νίκου Πολυδερόπουλου, με την ξαφνική απώλεια του 28χρονου αδελφού του, ανήμερα των Χριστουγέννων.Ο αδελφός του ηθοποιού, Παντελής, μία ημέρα πριν είχε βρεθεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε ενόχληση στον λαιμό.

Ωστόσο, οι γιατροί τον έδιωξαν λέγοντας πως δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ύστερα από επικοινωνία των δημοσιογράφων της εκπομπής «Super Κατερίνα» με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, έγινε γνωστό πως διατάχθηκε ΕΔΕ και δημιουργήθηκε φάκελος, ώστε να αποδειχθεί τι έχει συμβεί τελικά και αν υπάρχει ευθύνη από την πλευρά των γιατρών.

Τα συγκινητικά λόγια του ιερέα

«Η ιατροδικαστική πραγματοσύνη θα προκύψει τις επόμενες ημέρες. Θα πρέπει να μαζευτούν όσοι ήταν στη βάρδια και όσοι είδαν και εξέτασαν το παιδί. Δεν είναι τόσο απλό, μπορεί αυτή η ιστορία να τραβήξει για μήνες», είπε χαρακτηριστικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιερέας, ο οποίος τον είχε βαφτίσει ως παιδί και τελικά τον κήδεψε, συγκινώντας: «Το έχω βαφτίσει το παιδί αυτό. Τον ξέρω από πιτσιρικάκι, που πήγαινε μπουσουλώντας. Τα έχω βαφτίσει όλα τα παιδιά, είναι τέσσερα αδέλφια. Έφυγε το παιδάκι. Το παν είναι η μητέρα τους, τον χαιρέτησε ακουμπισμένη πάνω στο φέρετρο, με βαριά οδύνη και στεναγμό. Και όλα τα παιδιά ακουμπισμένα πάνω. Έπαθαν μεγάλο “χτύπημα”»

 

Πηγή: www.fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button