ΔΙΑΦΟΡΑ

«Πεθανε μετά από 13 ώρες χειρουργεiο, κόλλnσε μικρóβιο»: Ανεiπωτος θρńνος για τον Μιχάλη Ρακιντζή, δύσκολες ώρες

Ο Μιχάλης Ρακιντζής περνάει δύσκολες ώρες, καθώς “έχασε” την αγαπημένη του αδελφή, Μαρίνα, πριν από λίγο καιρό, όπως αναφέρει η On Time και το ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού.

Η αδικοχαμένη γυναίκα είχε κάνει ένα μεγάλο χειρουργείο, διάρκειας 13 ωρών, το οποίο είχε πάει πολύ καλά, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Μιχάλη Ρακιντζή

Ωστόσο, σε ελάχιστο χρόνο μετά το χειρουργείο, η Μαρίνα Ρακιτνζή κόλλησε ένα μικρόβιο στην σπονδυλική στήλη και τελικά δεν τα κατάφερε, σκορπώντας θλίψη σε όλη την οικογένεια.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του παιδιού της.

Η δεύτερη αδελφή του τραγουδιστή ήρθε από τις Η.Π.Α. για να πει το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα, ενώ από το πλευρό του Μιχάλη Ρακιντζή δεν φεύγει η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Ράκος ο Μιχάλης Ρακιντζής

 

 

Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση, υπογραμμίζοντας «Χάσαμε τη Μαρίνα… η αδελφή μου «έφυγε» έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στην σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το δεκατριών ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…»

.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button