ΔΙΑΦΟΡΑ

Καιρός: «Έρχονται» επικίνδυνες βροχές και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας – «Θα είναι σαν Νοέμβριος»

Καιρός: «Έρχονται» επικίνδυνες βροχές και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας – «Θα είναι σαν Νοέμβριος»

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, μία σημαντική κακοκαιρία με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τη «βουτιά» της θερμοκρασίας θα κάνει την εμφάνισή της την επόμενη εβδομάδα, προειδοποιώντας ακόμη και για πλημμυρικά φαινόμενα. «Θα είναι σαν Νοέμβριος», δήλωσε ο ίδιος.

Από τις αρχές της άλλης εβδομάδας, δηλαδή τη Δευτέρα και στη συνέχεια, περιμένουμε μια ιδιαίτερα σημαντική κακοκαιρία. Θα θυμίσει ο καιρός προχωρημένο φθινόπωρο, δηλαδή Οκτώβριο – Νοέμβριο. Θα έχουμε πολλές βροχές, επικίνδυνες βροχές, δεν αποκλείεται να έχουμε και πλημμυρικά επεισόδια.

Η θερμοκρασία θα πέσει κατακόρυφα. Θα χτυπήσει ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένα κύμα κακοκαιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει από τα Βαλκάνια και θα καταλήξει προς τα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου», εκτίμησε ο γνωστός μετεωρολόγος, δίνοντας την πρόβλεψή του για τον καιρό στο Open το πρωί της Παρασκευής (01.09.23).

«Η κακοκαιρία αυτή θα κρατήσει από Δευτέρα μέχρι τουλάχιστον και την Πέμπτη. Θα βρεθούμε σε κλοιό κακοκαιρίας», τόνισε. «Σίγουρα θα επανέλθουμε και πάλι σε πιο φυσιολογικές συνθήκες. Απλά να πούμε ότι είναι μια εποχή που είναι πολύ θερμές οι θάλασσές μας και άρα σίγουρα τα φαινόμενα που θα προκύψουν θα είναι αρκετά επικίνδυνα», κατέληξε ο κ. Μαρουσάκης.

πηγη ipliroforia.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button