ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεκρός ο Τέρι Σταματάκης-Έπαψε να χτυπά μια χρυσή καρδιά

Νεκρός ο Τέρι Σταματάκης-Έπαψε να χτυπά μια χρυσή καρδιά

Εφυγε από την ζωή ο Στέργιος (Τέρι) Σταματάκης. Ο 53χρονος Πατρινός ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Ληξούρι και εργαζόταν στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο για πολλά χρόνια.

Στην Κεφαλονιά που ήταν παντρεμένος, όπως και στην Πάτρα, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη.

Οι Ληξουριώτες μιλούσαν κολακευτικά για τις ευαισθησίες του και τη μεγαλοψυχία του. Είχε έναν αδελφό, τον Μάριο, γιατρό στο επάγγελμα, ο οποίος εργάζεται στο εξωτερικό.

«Δεν υπάρχουν λόγια για έναν τέτοιο άνθρωπο…» έγραψαν χθες για τον Τ. Σταματάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι του.

Ολοι τους είχαν έναν καλό λόγο να πουν για το πόσο δοτικός ήταν στην παρέα και με πολύ συμπάθεια έλεγαν ότι συνήθιζε να παίρνει βαριά κάποιες αναποδιές της καθημερινότητας.

Ηταν ένα από τα χαρακτηριστικά του, που για άλλους μπορεί να δείχνει αδυναμία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν από εκείνα τα στοιχεία που τον έκαναν τόσο αγαπητό.

Ακόμα και όταν άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του δεν σταμάτησε να χαμογελάει και να σκορπίζει γέλιο στους γύρω του, με τα πειράγματα και τα αστεία του.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button