ΔΙΑΦΟΡΑ

Νέο παραλήρημα των Δωδεκαθεϊστών

17476

 

Χαρακτηρίζουν την Αγιά Σοφιά μνημείο άλλης χώρας και κατηγορούν την Εκκλησία πως βεβηλώνει τα ιερά τους

Νέα πρόκληση των Δωδεκαθεϊστών που με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Εξωτερικών Γ. Αμανατίδη με την οποία μάλιστα κατηγορούν την Εκκλησία πως οι εκπρόσωποί της » βεβηλώνουν συστηματικά τα δικά μας (εθνικά Ελληνικά) ερειπωμένα Ιερά, «φυτεύοντας» εκκλησίδια ή κάνοντας δικές τους τελετές».

“Άλλων ιατρός, αυτός έλκεσι βρύων…”

Ανοιχτή επιστολή 314/8.6.»2016″

Προς τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Ιωάννη Αμανατίδη

Κύριε υπουργέ.

Πέραν της γενικότερης εκπλήξεως που έχει προκαλέσει σε κάθε λογικά σκεπτόμενο Έλληνα πολίτη η ζηλωτική εμπλοκή του Υπουργείου Εξωτερικών μιας χώρας σε ζήτημα που αφορά μνημείο («Αγία Σοφία») που ανήκει σε άλλη χώρα (Τουρκία), ομολογούμε ότι, ως Έλληνες Εθνικοί, εκπλαγήκαμε περαιτέρω με τις δηλώσεις σας πως η ανάγνωση μονοθεϊστικού κειμένου μέσα σε έναν έως το 1934 μονοθεϊστικό ναό και έκτοτε μουσειακό χώρο «δεν συνάδει με τα ευρωπαϊκά κεκτημένα, τους σεβασμούς της διαφορετικότητας και της θρησκευτικής ελευθερίας». Το ίδιο και η ετέρα δήλωσή σας πως περί αυτού θα προσφύγετε «σε διεθνείς οργανισμούς».

Επειδή η χώρα μας εκτός από «εξωτερικό» έχει και «εσωτερικό», και επειδή δυστυχώς σε αυτόν τον ζηλωτισμό σας προσχωρούν ταχύτατα και οι υποτίθεται αντιπολιτευόμενοι όλου του πολιτικού φάσματος, επιτρέψτε μας να σας αναλύσουμε τα αίτια την πολλαπλής εκπλήξεώς μας:

Στην Ελλάδα του 2016 της χρονολόγησης των χριστιανών, το κράτος που εκπροσωπείτε και κόπτεται για τα «ευρωπαϊκά κεκτημένα, τους σεβασμούς της διαφορετικότητας και της θρησκευτικής ελευθερίας» αποφεύγει έως τώρα να χορηγήσει, ως ώφειλε βάσει των δικών του νόμων, θρησκευτικό νομικό πρόσωπο στην αυτόχθονα, ιστορικά συνεχή και παραδεδομένη Ελληνική Εθνική Θρησκεία, και, ακόμα χειρότερα, καθώς αυτή εξ ανάγκης χρησιμοποιεί το νομικό πρόσωπο των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών, την υποχρεώνει να πληρώνει ανά έτος υπέρογκα «τέλη επιτηδεύματος».

Στην Ελλάδα του 2016 της χρονολόγησης των χριστιανών, αυτό το ίδιο κράτος επιτρέπει στους φορείς και τα άτομα της λεγόμενης ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, την οποία εξακολουθεί να χαρακτηρίζει με τον πονηρά αμφίσημο όρο «κρατούσα Θρησκεία», να βεβηλώνουν συστηματικά τα δικά μας (εθνικά Ελληνικά) ερειπωμένα Ιερά, «φυτεύοντας» εκκλησίδια ή κάνοντας δικές τους τελετές, όχι μόνον άσχετες αλλά και εχθρικές προς τον αρχικό θρησκευτικό προσανατολισμό τους. Η Ροτόντα της Θεσσαλονίκης, το Δίον, ο Άρειος Πάγος των Αθηνών είναι τρία από τα πάμπολλα δικά μας Ιερά σημεία στα οποία η «κρατούσα Θρησκεία» ασχημονεί με τρόπο που βεβαίως «δεν συνάδει με τα ευρωπαϊκά κεκτημένα, τους σεβασμούς της διαφορετικότητας και της θρησκευτικής ελευθερίας».
Όταν λοιπόν προσφύγετε «σε διεθνείς οργανισμούς» για την απρέπεια των ομοθρήσκων σας (μονοθεϊστών) της Τουρκίας, παρακαλούμε πείτε μας και εμάς ώστε να προσφύγουμε ομοίως για τις αλλεπάλληλες απρέπειες της «κρατούσης Θρησκείας» του Ελληνικού κράτους κατά της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, της Θρησκείας μας, της οποίας βεβηλώνονται συστηματικά τα αρχαία και ερειπωμένα Ιερά της, ενώ, ακόμα χειρότερα, εξακολουθείτε όλοι να προσποιείστε ότι αυτή δεν υπάρχει καν ως τέτοια
Μετά τιμής,

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (Υ.Σ.Ε.Ε.)

ΠΗΓΗ greekpress.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button