ΔΙΑΦΟΡΑ

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τις δυο κόρες του και αυτοκτόνησε

Τα δυο κορίτσια ήταν μόλις 9 και 6 ετών, ενώ ο αυτόχειρας και παιδοκτόνος 32. Μια αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε  καθώς ένας 32χρονος δολοφόνησε τις δυο κόρες του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας των δυο κοριτσιών ο Aaron D. Williams από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος αφού πήγε στο σπίτι των δυο κοριτσιών δεν δίστασε να τα πυροβολήσει και στη συνέχεια να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του.

Η Eva και η Alyse.Η 9χρονη Ava και η 6χρονη Alyse, βρέθηκαν νεκρές από τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες ενώ ο Aaron βρέθηκε νεκρός σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού. Να σημειωθεί πως ο 32χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν πολλές φορές τις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Ο Williams ήταν σε διάσταση με τη μητέρα των κοριτσιών, η οποία δεν βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.

Οι αστυνομικοί άκουσαν πολλούς πυροβολισμούς καθώς έφτασαν και βρήκαν την 6χρονη Alyse Williams και την 9χρονη αδερφή της, Ava Williams, να υποφέρουν.  «Τα κορίτσια, ήταν απλά τόσο λαμπερά και γεμάτα ενέργεια», είπε η Έρικα Όσμπορν, μια οικογενειακή φίλη που συνήθιζε να ανταλλάσσει γεύματα εναλλάξ με τη μητέρα των κοριτσιών. “Κάθε φορά που χτυπούσα την πόρτα για να αφήσω ένα γεύμα ή να πάρω ένα, έρχονταν τρέχοντας. Το πρώτο πράγμα που σου λένε είναι ότι σε αγαπούν. Απλώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν φύγει.”.

Νεογέννητο μωράκι 19 ημερών πέθανε ξαφνικά στον ύπνο του

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε ολόκληρη η Αχαΐα όταν ένα μωράκι μόλις 19 ημερών έχασε τη ζωή του μάλλον από παθολογικά αίτια που απομένει να επιβεβαιωθούν από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην Κάτω Αχαΐα, όταν η μητέρα και το μωρό κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Κάποια στιγμή η 21χρονη αντιλήφθηκε ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Εκλήθη, παράλληλα, το ΕΚΑΒ και το μωρό διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το νεογνό γεννήθηκε στις αρχές του μήνα και βρισκόταν σε θερμοκοιτίδα με σοβαρή λοίμωξη για 7 μέρες. Μάλιστα, την Δευτέρα 27 Ιουνίου επρόκειτο να υποβληθεί σε ενδοσκόπηση κρανίου, σύμφωνα με το pelop.gr. Όλες οι λεπτομέρειες της τραγικής απώλειας διερευνήθηκαν από το Αστυνομικό τμήμα Αχαΐας και σύμφωνα με βάσιμες, διασταυρωμένες και σαφείς ενδείξεις τα αίτια του θανάτου έχουν σοβαρό παθολογικό υπόστρωμα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button