ΔΙΑΦΟΡΑ

Τέμπη: «Δεν έφτασες ποτέ αλλά σε περιμένω ακόμη – Σ’ αγαπάω όσο δεν φαντάζεσαι και μου λείπεις τóσο πολύ» – Το σπαpακτικό κείμενο της μητέρας του 21χρονου Τάσου

«Στεναχωρıέμαι παλıκάρι μου, γιατί σε πρόσεχα πάντα και σε προστάτεuα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα. Σου στέρnσαν τη ζωή, τα όνειρα σου και κοıμούνται ήσυχοι χωρίς καμiα τúψη.»

Ο Τάσος Κουτσόπουλος ήταν ένα από τα 57 θύματα της ανείπωτης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Ο 21χρονος φοιτητής Γεωπονίας στο ΑΠΘ με καταγωγή από την Καρδίτσα επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία IC62 που το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορικό τρένο που κινούνταν αντίθετα στην ίδια γραμμή στο ύψος του χωριού Ευαγγελισμός.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα, η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού, Βάσω Κούλπα, προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, εξομολογούμενη τα θλιβερά συναισθήματα που τη διακατέχουν για τον θάνατο του γιου της και το πόσο πολύ της λείπει εκείνος.

Τα σπαρακτικά λόγια στην ανάρτηση της:

«Τασούλη μου, αγόρι μου όμορφο, παιδάκι μου γλυκό, μου λείπεις πολύ. Νιώθω ότι είναι ψέμα και περιμένω να σε δω, να με πάρεις τηλέφωνο όπως κάθε βράδυ 21:00 με 22:00 για να μιλήσουμε και να μου πεις: πες κανένα νέο μαμά», γράφει χαρακτηριστικά η μητέρα του ενός από τα θύματα στα Τέμπη.

«Το τελευταίο τηλέφωνο που με πήρες ήταν το βράδυ που έφυγες 28/2/23. 23:05 και μου είπες » μαμά κοιμήσου θα αργήσω να φτάσω…» Και σου είπα πάρε με όταν φτάσεις θα περιμένω…
Και μετά σιωπή και μετά η καταστροφή, η κόλαση που αντίκρισα στα Τέμπη και που έψαχνα να σε βρω ανάμεσα στα άλλα παιδιά που έφευγαν, η αναμονή στο νοσοκομείο ακούγοντας τα ονόματα των επιζώντων… Ήλπιζα πως θα σε βρω πως ήσουν κάπου, κορόιδευα τον εαυτό μου», συνεχίζει στο μήνυμά της η κυρία Κούλπα και τα λόγια της συγκλονίζουν.

«Έφυγες? Όχι σε σκότωσαν και σκότωσαν όλη την οικογένεια μας μείναμε σε εκείνο το βράδυ που έφυγες και με ρώτησες «στεναχωριέσαι μαμά?» Στεναχωριέμαι παλικάρι μου, γιατί σε πρόσεχα πάντα και σε προστάτευα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα ΣΥΓΝΏΜΗ.

 

 

Σου στέρησαν τη ζωή, τα όνειρα σου μας κατέστρεψαν εμάς και τόσες άλλες οικογένειες και όμως κοιμούνται ήσυχοι χωρίς καμία τύψη, χωρίς σεβασμό, χωρίς καμία τιμωρία για να αισθανθούμε ότι συμμερίζονται τον πόνο μας, τίποτα αγόρι μου.

ΔΕΝ ΈΦΤΑΣΕΣ ΠΟΤΕ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ.
Σ’ ΑΓΑΠΆΩ όσο δεν φαντάζεσαι και
ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙΣ τόσο πολύ!!!

Τάσο μου θα σου πω αυτό που σου έλεγα και σου έγραφα πάντα Σ ΑΓΑΠΏ ΠΟΛΎ μόνο που εσύ δεν μου απαντάς… κι εγώ Σ αγαπάω μαμά», καταλήγει στο μακροσκελές της κείμενο η μητέρα του Τάσου Κουτσόπουλου για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button