ΔΙΑΦΟΡΑ

«Εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ» Ραγδαίες εξελίξεις για την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι

Περισσότερες της μιας σχετικές μαρτυρίες έχουν στα χέρια τους οι αρχές

Θαμμένο ψάχνουν πλέον τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι οι Αρχές, οι οποίες έχουν στην κατοχή τους πλέον περισσότερες της μιας κατάθεσης που υποστηρίζουν ότι άκουσαν τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση να λέει «εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ».

Οι μαρτυρίες, των οποίων η αξιοπιστία ελέγχεται, μεταδόθηκαν από τον Alpha και φαίνεται πως στρέφουν τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία.

Θαμμένο ψάχνουν πλέον τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι οι Αρχές, οι οποίες έχουν στην κατοχή τους πλέον περισσότερες της μιας κατάθεσης που υποστηρίζουν ότι άκουσαν τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνιση να λέει «εκεί που τον έχω θάψει, δεν θα τον βρουν ποτέ».

Οι μαρτυρίες, των οποίων η αξιοπιστία ελέγχεται, μεταδόθηκαν από τον Alpha και φαίνεται πως στρέφουν τις έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του Live News, το βράδυ της Δευτέρας κλήθηκε ένας από την παρέα των κυνηγών όχι για να καταθέσει αλλά για να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε επικοινωνήσει με τον κρεοπώλη με τηλέφωνα και μηνύματα. Τα τηλέφωνα και τα μηνύματα που αντηλάγησαν είχαν διαγραφεί.

Για «βάσιμη βεβαιότητα τέλεσης εγκληματικής πράξης» μιλούσε νωρίτερα, έγγραφο για την άρση του τραπεζικού απορρήτου δύο ατόμων, κάνει λόγο το 6ο κατά σειρά βούλευμα που εκδίδεται για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι και έδωσε στη δημοσιότητα το Star.

Σ’ αυτό διατάσσεται η άρση απορρήτου των τραπεζικών συναλλαγών, δύο υπόπτων από την 1/1/2018 έως την 5/1/2024 και να αποτυπωθούν οι κινήσεις και τυχόν συνδιαλλαγές των ανωτέρω ανδρών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το βούλευμα που παρουσιάζει το Star και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρεται: «Εντολή για άρση απορρήτου

Υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου διενεργείται αυτεπάγγελτη προανάκριση, με σκοπό τη διακρίβωση τέλεσης και τον κολασμό του υπαιτίου του κακουργήματος της ανθρωποκτονίας με δόλο, που προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 299 ΠΚ, που φέρεται ότι διαπράχθηκε σε βάρος του Κούτσικου Χαραλάμπους κατά το χρονικό διάστημα από 20:30 ώρα της 4/1/2024 ως μη προσδιορισθέντα χρόνο, αλλά τουλάχιστον μέχρι και την 7/1/2024.

Ειδικότερα, στις 5/1/2024 μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου η μητέρα του και δήλωσε την εξαφάνιση του υιού της, εκθέτοντας ότι η τελευταία επικοινωνία της με τον εξαφανισθέντα οικείου της ήταν απογευματινές ώρες της 14/1/2024 ενόσω αυτός βρισκόταν ακόμα στην οικία τους.

Δεδομένου ότι μέχρι και σήμερα ο Χαράλαμπος Κούτσικος δεν έχει εντοπιστεί, ούτε έχει δώσει σημεία ζωής, εκφράζεται δε βάσιμα βεβαιότητα της τέλεσης εγκληματικής πράξης σε βάρος του βάσει και των καταθέσεων των οικείων του, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο 50χρονος είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο το θύμα επικοινώνησε, συναντήθηκε και επιπροσθέτως φέρεται ότι είχε οικονομικές συναλλαγές, κρίνεται αναγκαίο να ερευνηθεί το ενδεχόμενο οικονομικής συναλλαγής που σχετίζεται με την ερευνώμενη κακουργηματική πράξη και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαία η άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών των ανωτέρω δύο ατόμων ώστε να εξακριβωθούν όλες οι τραπεζικές τους συναλλαγές από την 1/1/2018 έως την 5/1/2024 και να αποτυπωθούν οι κινήσεις και τυχόν συνδιαλλαγές των ανωτέρω ανδρών».

Το διαβάσαμε εδώ newsbeast.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button