ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανείπωτη Τραγωδία: Νεκρή από κορωνοϊό 19χρονη λεχώνα στην Αθήνα

Ανείπωτη Τραγωδία: Νεκρή από κορωνοϊό 19χρονη λεχώνα στην Αθήνα

Νεκρή από κορωνοϊό 19χρονη λεχώνα στην Αθήνα

Η άτυχη 19χρονη κοπέλα δεν είχε κάποια προβλήματα υγείας.

Ήταν για 2 ολόκληρους μήνες διασωληνωμένη στο Νοσοκομείο Αττικό, αλλά δυστυχώς  δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί στην 32η εβδομάδα της κύησης, της πήραν το παιδί με καισαρική τομή.

Το βρέφος πλέον έχει βγεί απο το Νοσοκομείο και είναι υγιέστατο, αλλά έχασε την 19χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστη.

Τα νέα κρούσματα σήμερα είναι 7.365. Οι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ, είναι 291και 64 οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους σήμερα. Τα κρούσματα σήμερα στην Αττική. Στην Αττική σήμερα, 20/04/2022 εντοπίστηκαν 2.992 νέα κρούσματα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 64, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 28.765 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Χαμός στο δελτίο ειδήσεων ανάμεσα σε Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον συνήγορο της Πισπιρίγκου (video)

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button