ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Κασιμάτης

Έφυγε από την ζωή ο Μιχάλης Κασιμάτης σε ηλικία 79 ετών – Ήταν πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας…  Έφυγε την Παρασκευή (23/9), σε ηλικία 79 ετών, από τη ζωή, ύστερα από πολύμηνη περιπέτεια με την υγεία του, ο αρχιτέκτονας – επιχειρηματίας Μιχάλης Κασιμάτης (Μιχαήλ – Στυλιανός Κασιμάτης).

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην αρχιτεκτονική σχολή του πανεπιστημίου της Ρώμης. Εργάστηκε ως αρχιτέκτων -μηχανικός σε πλήθος δομικών έργων. Επίσης δημιούργησε και λειτούργησε επιχειρήσεις με πλούσια δραστηριότητα στο τομέα της δόμησης.

Την περίοδο 1978 – 1986 επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπέη, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο Δήμο της Αθήνας, παρουσιάζοντας σημαντικό έργο στους τομείς της χωροταξίας, πρασίνου και έργων ανάπτυξης.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 συμμετείχε στο σχεδιασμό και υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής, υλοποιούμενα από τον Δήμο Αθηναίων και εγκαινίασε πολλά από αυτά (Άλσος Λογγίνου, Πάρκο Ελευθερίας ΕΑΤ – ΕΣΑ κ.α.).

Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του είχε πλούσια ενασχόληση με τα κοινά συμμετέχοντας και λαμβάνοντας διοικητικές θέσεις σε οργανισμούς και ενώσεις.

Ήταν παντρεμένος με τη Δώρα Σιδηροπούλου – Κασιμάτη και είχε αποκτήσει 3 παιδιά. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο την Τρίτη 27/09 στις 11:00.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί να γίνει δωρεά στους λογαριασμούς του “Χαμόγελου του παιδιού”.

πηγη eirinika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button