ΔΙΑΦΟΡΑ

Πήγε να βγάλει σέλφι και πέθανε: Ανείπωτος θρήνος για διάσημη αισθητικό , κλαίει όλο το Διαδίκτυο

Μία 39χρονη αισθητικός έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων και βρήκε τραγικό θάνατο. Προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφία πάνω σε έναν βράχο.

Βρήκε τραγικό θάνατο

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 39χρονη γυναίκα όταν έπεσε στο κενό από ύψος 50 μέτρων, ενώ προσπαθούσε να βγάλει μία selfie φωτογραφία στην κορυφή ενός βράχου.

Η Ρωσίδα αισθητικός Ινέσα Πολένκο, προσπάθησε να βγάλει μία φωτογραφία στην περιοχή Γκάκρι στην Αμπχαζία της Γεωργίας σε έναν βράχο που έχει θέα στη Μαύρη Θάλασσα, έπεσε στο κενό και άφησε την τελευταία της πνοη στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι διασώστες έφτασαν άμεσα στο σημείο, ωστόσο η 39χρονη εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ήταν γνωστή στο διαδίκτυο

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ινέσα Πολένκο είχε 9.000 ακολούθους στο Instagram και δημοσίευε συχνά selfies από όλο τον κόσμο, με πιο πρόσφατα αυτά στο Ντουμπάι, την Αίγυπτο και την Κριμαία.

Η κηδεία της τελέστηκε χθες, Τρίτη (9/4) στο Σότσι και η έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 39χρονης αισθητικού είναι σε εξέλιξη.

Πριν τον τραγικό θάνατό της είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το Ντουμπάι, την Αίγυπτο και την Κριμαία.

Η δημοφιλής αισθητικός είχε πελάτες κυρίως στη Μόσχα και στο μεγάλο ρωσικό θέρετρο Σότσι, όπου ζούσε.

Η κηδεία της επρόκειτο να τελεστεί τη Δευτέρα στο Σότσι της Ρωσίας.

Διενεργείται έρευνα στην περιοχή για τις συνθήκες του θανάτου της.

Στο βίντεο φαίνεται η Inessa να μη βρίσκεται στην επίσημη πλατφόρμα θέασης, η οποία έχει κιγκλιδώματα ασφαλείας, στο σημείο Gagry.

Βρισκόταν αντίθετα σε μια κατασκευή δίπλα στην πλατφόρμα προβολής, η οποία προεξέχει πάνω από την άκρη του γκρεμού και έχει γίνει ένα ανεπίσημο πλεονέκτημα για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

Πολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που έχουν διακινδυνεύσει τη ζωή τους βγάζοντας φωτογραφίας στο σημείο παρά τον τρομερό κίνδυνο.

«Πόση συζήτηση έχει γίνει για αυτό το μέρος. Τόσες πολλές προειδοποιήσεις. Αχρείαστο. Πριν από 15 χρόνια κόντεψε να πέσει στο κενό μια άλλη γυναίκα, ήταν τυχερή. Αυτή η κατασκευή υπάρχει από την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης. Πρέπει να καταστραφεί» σημείωσε ο Amirkhan Karikh.

Το διαβάσαμε εδώ fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button