ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχετε δει: Μωρό κοάλα κρατάει τη μαμά του την ώρα που κάνει εγχείρηση!

πηγη peoplegreece.com

Όλα άρχισαν όταν η μαμά κοάλα με το όνομα Λίζυ τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο αυστραλιανό νοσοκομείο Zoo Wildlife Hospital.

Εκεί, αφού την εξέτασαν προσεκτικά οι γιατροί, την έβαλαν στο χειρουργείο για επέμβαση. Το μωρό της όμως, ο Phantom έκανε κάτι που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ… Κόλλησε κυριολεκτικά πάνω στη μαμά του και την κρατούσε όση ώρα κράτησε η εγχείρηση.

Η Λίζυ έγινε καλά μετά την επέμβαση και ο Phantom δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της. Μια συγκινητική ιστορία που αποτελεί την μεγαλύτερη απάντηση σε όσους επιμένουν ακόμα πως τα ζώα δεν καταλαβαίνουν, δεν έχουν αντίληψη, δεν νιώθουν και τα κακομεταχειρίζονται.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που κάνουν ήδη το γύρο του πλανήτη:

koala mwro1koala mwro2koala mwro3

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button