ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται ο δολοφόνος της Κυριακής

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο 39χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού και σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον βρήκαν στην τουαλέτα του ψυχιατρικού τμήματος.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένος, στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε περίπου στη 01:20 τα ξημερώματα. Για την απόπειρα αυτοκτονίας χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που του είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα, όταν αυτοτραυματίστηκε μετά τη δολοφονία της Κυριακής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στον Κορυδαλλό που τον βρήκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ, μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

«Το μαχαίρι το είχα για να αυτοτραυματιστώ μπροστά της»
Χθες, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία της Κυριακής. Σύμφωνα με το Star, ο 39χρονος που σκότωσε με πέντε μαχαιριές την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε καταφύγει η πρώην σύντροφός του για να αναζητήσει βοήθεια, στην απολογία του -μόλις 10 γραμμών- μίλησε για το μαχαίρι, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα άλλο από όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στα ελάχιστα λόγια που είπε, ισχυρίστηκε ότι θυμάται από πού πήρε το μαχαίρι, αλλά όχι τη στιγμή που επιτέθηκε και σκότωσε την 28χρονη Κυριακή.

«Δε θυμάμαι τίποτα μέχρι που ξύπνησα στο ασθενοφόρο. Το μαχαίρι το είχα πάρει από το σπίτι με σκοπό να κάνω κακό στον εαυτό μου μπροστά της. Στο παρελθόν είχαμε κάποιους τσακωμούς αλλά χωρίς περιστατικά βίας. Έχει ξανατύχει στο παρελθόν να παίρνω φάρμακα και ουσίες και να μην ξέρω πού βρίσκομαι» υποστήριξε ο 39χρονος.

Ωστόσο, τα γεγονότα διαψεύδουν τον 39χρονο δολοφόνο καθώς φαίνεται πως δεν θυμήθηκε όσα είχαν γίνει το 2020, όταν η Κυριακή του είχε κάνει μήνυση για απόπειρα βιασμού.

Το διαβάσαμε εδώ iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button