ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ

Η Καλαμάτα υποδέχεται την Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας

 

Με την έγκριση και ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, η Καλαμάτα θα υποδεχτεί τη χαριτόβρυτο Εικόνα της Παναγίας της Βουλκανιωτίσσης, την Παρασκευή 27 Μαρτίου και ώρα 6 μ.μ.

Η υποδοχή θα πραγματοποιηθεί από τον κλήρο και τους πιστούς στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Αριστείδου και εν πομπή θα φτάσει στον ενοριακό Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης (νησάκι), όπου και θα εναποτεθεί για τριήμερο προσκύνημα.

Στη συνέχεια και ώρα 7 μ.μ., θα ψαλεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου και περί ώρα 10 μ.μ., θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία προς βοήθεια και ενίσχυση των πιστών.

Η Εικόνα θα παραμείνει στο Ναό για προσκύνημα έως το πρωί της Δευτέρας 30 Μαρτίου κι έπειτα θα αναχωρήσει για το μόνιμο θρόνο της στην Ιερά Μονή Βουλκάνου. Να σημειωθεί ότι η ιερά Εικόνα έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη της Καλαμάτας.

πηγη  Από  την Μητρόπολη

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button