ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήvος Στον Καλλιτεχvικό Κόσμο: Νεκpή η Aγαπημέvη Ελληvίδα Ηθoποιός

Θρήvος Στον Καλλιτεχvικό Κόσμο: Νεκpή η Aγαπημέvη Ελληvίδα Ηθoποιός

Θρήvος Στον Καλλιτεχvικό Κόσμο: Νεκpή η Aγαπημέvη Ελληvίδα Ηθoποιός

Bαρύ πένθος για την γνωστή ηθοποιό.

Θρήvος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Νεκpή η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός. Σε λίγη ώρα η κηδεία στο νεκροταφείο Καλλιθέας- Έφυγε από την ζωή αθόρυβα, μια γυναίκα χαμηλών τόνων, που που άσκησε το επάγγελμα του…

Έφυγε από τη ζωή η καταξιωμένη Ελληνίδα ηθοποιός

Σε λίγο η κηδεία της στο νεκροταφείο Καλλιθέας.

Δυστυχώς στο διαδίκτυο βρέθηκαν μόνο 2 φωτογραφίες της…τόσο αθόρυβη ήταν.

Έφυγε από την ζωή αθόρυβα, όπως κι έζησε, μια γυναίκα χαμηλών τόνων, που άσκησε το επάγγελμα του ηθοποιού με σκοπό να μεταφέρει το φώς της Τέχνης στο κοινό.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του

λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο λόγος για την ηθοποιό Μαρία Αναστασίου, που ήταν σύζυγος του θεατράνθρωπου Ηλία Ασπρούδη και είχε πάρει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως:

7 θανάσιμες πεθερές – Η Πολίτισσα πεθερά, Αχ Ελένη, Δικαίωση, Μια υπέροχη γλωσσού, Τα παιδιά της Νιόβης, Τα ψάθινα καπέλα, Χωρικά ύδατα κλπ.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και δήλωσε ότι η κηδεία της Μαρίας Αναστασίου θα γίνει σήμερα το πρωί στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

«Έφυγε σήμερα μια αθόρυβη σεμνή και σπουδαία ηθοποιός , φίλη από την πρώτη μας νιότη, η λατρευτή σύζυγος του εξαιρετικού θεατράνθρωπου Ηλία Ασπρούδη…

Δυστυχώς στο διαδίκτυο βρέθηκαν μόνο 2 φωτογραφίες της ..τόσο αθόρυβη η καλή μου Μαρία Αναστασίου….Την αποχαιρετάμε αύριο πρωί 11.30 πμ από το κοιμητήριο της Καλλιθέας…Καλό ταξίδι Μαρία μου», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

fthis.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button