ΚΟΙΝΩΝΙΑ

The Voice 2: Ο Νεκτάριος Μαλλάς μπορεί να μη βλέπει αλλά τραγουδάει υπέροχα! ! !

43 ετών. Ερμήνευσε το τραγούδι «Θα’ θελα να ήσουν εδώ» του Αντώνη Βαρδή.

Ιδιαίτερη προσωπικότητα τόσο εξωτερικά όσο και σαν χαραχτήρας. Ο 43 χρόνος Νεκτάριος γεννήθηκε χωρίς την αίσθηση της όρασης. Αυτό συνέβη επειδή η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έπαιρνε φάρμακα

Έχει αντιμετωπίσει δύσκολη εφηβεία όμως πάντα έβρισκε διέξοδο στη μουσική. Έχει παιδιά ένα κορίτσι 17 ετών αι ένα αγόρι 14 ετών. Τα παιδιά του ζουν με τη μητέρα τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο Νεκτάριος είναι μουσικός των δρόμων.

Τα δυο κορίτσια ρίχτηκαν στη μάχη της διεκδίκησης στην κυριολεξία στο παρά πέντε. Με τη Μελίνα να κερδίζει στην ομάδα της τον Νεκτάριο. Όσο για τα δυο που δεν πάτησαν το κουμπί ο Νεκτάριος δεν σταμάτησε να τους πειράζει δείχνοντας την έντονη αίσθηση του χιούμορ του.

 

 

πηγη peoplegreece.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button