ΔΙΑΦΟΡΑ

Έγινε αuτό που όλοι περiμεναν: Ραγδαiες εξελiξεις στο φονıκó της Αγίας Βαρβάρα με πεθερó και πεθερά

Προφυλακίστηκαν ο 69χρονος δράστης του φονικού στην Αγία Βαρβάρα μαζί με τη σύζυγό του, την οποία κάλεσε ο εισαγγελέας μετά την κατάθεση της κόρης τους σύμφωνα με την οποία άκουσε την μητέρα της να φωνάζει στον πατέρα της «ρίξτου, ρίξτου».

Στην Ευελπίδων έφτασαν λίγο πριν τις 10το πρωί ο δράστης μαζί με τη σύζυγό του.

Δείτε φωτογραφίες από την προσαγωγή του ζευγαριού

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σχέση που είχε ο γαμπρός με τα πεθερικά του αλλά και η σύζυγός του με τους γονείς της προτού γίνει το φονικό δεν ήταν καλές. Ειδικότερα, τέσσερις φορές στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέσα σε ένα χρόνο, φέρονται να είχαν οδηγηθεί ο γιατρός με τη σύζυγό του και τα πεθερικά του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Star, είχαν προχωρήσει σε αλληλομηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στις 15 Νοεμβρίου του 2023 είχαν οδηγηθεί όλοι στο αστυνομικό τμήμα με περιπολικό μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Είχε υποβληθεί μήνυση από την κόρη των δραστών για κακοποιητική συμπεριφορά στο παρελθόν σε βάρος της.

 

 

Εκείνη τη μέρα το θύμα είχε πει στους αστυνομικούς ότι ο πεθερός του τον έβρισε και τον απείλησε, όμως δεν ήθελε να υποβάλλει μήνυση σε βάρος του. Ο πεθερός του υποστήριξε ότι ο γαμπρός τον είχε απειλήσει και επιχείρησε να τον χτυπήσει όμως μπήκε μπροστά η κόρη του. Η σύζυγος και πεθερά του θύματος είχε υποστηρίξει ότι η κόρη της επιχείρησε να τη χτυπήσει, όμως την απέτρεψαν το θύμα και ο σύζυγός της. Είχαν συλληφθεί και οι τέσσερις και είχε σχηματιστεί δικογραφία.

Παράλληλα, την προηγούμενη ημέρα, στις 14 Νοεμβρίου η σύζυγος του ουρολόγου είχε υποβάλλει μήνυση κατά των γονιών της για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη.

Ωστόσο παρόμοια περιστατικά φέρονται να είχαν σημειωθεί και το περασμένο καλοκαίρι καθώς στις 6 Ιουνίου η κόρη είχε καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της για εξύβριση ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρα της είχε προβεί σε καταγγελία για απειλές που είχε δεχθεί από την κόρη της.

Μιλούσε με τη σύζυγό του το θύμα

Σύμφωνα, μάλιστα, με με τον Alpha, ο άτυχος γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με τη σύζυγό του, τη στιγμή που ο πατέρας τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενώ η σύζυγος μιλούσε με τον γιατρό στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να της φωνάζει «πού πας με τον ψυχάκια;» και σε λίγο να λέει στον σύζυγό της «ρίξτου».

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button