Συναγερμός σήμανε στις Αρχές για την εξαφάνιση μοναχού της Μονής Ξενοφώντος στο Άγιον Όρος.
Σύμφωνα με το thestival.gr ήδη, στο Άγιον Όρος μεταβαίνει 5μελες κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τη Χαλκιδική με σκύλο έρευνας και drone, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου μοναχού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την εξαφάνιση του μοναχού ενημερώθηκε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βάση Ετοιμότητας Κασσάνδρας από χθες, Δευτέρα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο μαζί με σκύλο έρευνας.
Περισσότερα σε λίγο…
Πέθανε γνωστός ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία
Πέθανε σε ηλικία 65 ετών ο θρυλικός Ρουμάνος τερματοφύλακας, Χέλμουτ Ντουκαντάμ, ο οποίος είχε κατακτήσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1986 με τη Στεάουα.
Μια από τις θρυλικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (02/12).
Ο θρυλικός Ρουμάνος τερματοφύλακας, Χέλμουτ Ντουκαντάμ άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών.
Ο Ντουκαντάμ έμεινε στην ιστορία ως ο «ήρωας της Σεβίλλης», καθώς με τις επεμβάσεις του χάρισε στη Στεάουα το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1986.
Η ομάδα του Βουκουρεστίου είχε αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 κι ο τίτλος να κρίνεται στα πέναλτι. Στη διαδικασία, ο Ντουκαντάμ έπιασε και τα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν οι «μπλαουγκράνα» κι έγραψε ιστορία.
Τα τελευταία χρόνια ο Ντουκαντάμ αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ τον Σεπτέμβριο είχε υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει, έπαιρνε 18 με 22 χάπια την ημέρα, με το ετήσιο κόστος για τα φάρμακά του να φτάνουν μέχρι και τα 8.000 ευρώ.
Το διαβάσαμε εδώ toendiaferon.gr



