Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Αστόρια» επί της πλατείας Ειρήνης Αντώνης Παπαθεοδώρου.
Έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Αντώνης Παπαθεοδώρου.
Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Αστόρια» επί της πλατείας Ειρήνης Αντώνης Παπαθεοδώρου. Ήταν παντρεμένος με την Πίτσα Μιχαηλίδου με την οποία έχουν δύο παιδιά, τον Νίκο και τη Μαρία.
Ο θανών λειτουργούσε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της πόλης, στην «καρδιά» της Κομοτηνής, συμβάλλοντας στη διατήρηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και της φυσιογνωμίας της πλατείας, που ελάχιστα μόνο κτίριά της έχουν διασωθεί με το πέρας του χρόνου.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00.
Η σορός θα εκτεθεί επί τις 13:30 έως τις 14:00 στο ναό της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Τραγωδία στη Νάξο: Άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο ενώ εργαζόταν
Όλη η Νάξος θρηνεί για τον άδικο χαμό του 62χρονου άνδρα. Η τραγωδία συνέβη σε εργοστάσιο παραγωγής μπετόν στο νησί.
Νάξος: Προανάκριση για το εργατικό δυστύχημα
Αμέσως έφθασαν στο σημείο ασθενοφόρο, περιπολικά της αστυνομίας και η πυροσβεστική, η οποία χρειάστηκε αρκετή ώρα προκειμένου να καταφέρει να απεγκλωβίσει τη σορό του άτυχου εργαζόμενου.
Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα του ΑΤ Νάξου.



