• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Πέθανε ο Χάρης Κωστόπουλος – Θρήνος για τον γνωστό τραγουδιστή

20 Ιανουαρίου, 2024
in ΔΙΑΦΟΡΑ
Στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση ο Χάρης Κωστόπουλος
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (20.01.2024) ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χάρης Κωστόπουλος έπασχε από καρκίνο, και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση.

Ο Χάρης Κωστόπουλος σε νεαρή ηλικία είχε περάσει λευχαιμία, και τώρα έδινε μάχη με την επάρατη νόσο. Στην καριέρα του συνδέθηκε με πλήθος λαϊκών επιτυχιών τις οποίες είτε τραγούδησε, είτε έγραψε.

«Ζητάμε τον σεβασμό»

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.

Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή» γράφει στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή.

Λίγο πριν τον θάνατό του, ο γιος του, Χρήστος, είπε στο On Time: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Έχει περίπου ενάμιση μήνα που νοσηλεύεται και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όλη η οικογένεια είμαστε δίπλα του με την αγάπη μας και τη στηριξή μας.

Η μητέρα μου, η Βιβή, δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του. Είναι δύσκολες οι καταστάσεις. Τον αγαπώ πάρα πολύ, με στηρίζει πάρα πολύ. Είμαστε ίδιοι χαρακτήρες. Ο μπαμπάς μου είχε μια περιπέτεια με την υγεία του όταν ήταν 24 χρόνων και έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον Άγιο Ραφαήλ, για αυτό τον αδερφό μου, που είναι 26 χρόνων τον λένε Ραφαήλ».

Είχε συνεργαστεί και συνδεθεί φιλικά με “ιερά τέρατα” της μουσικής, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο μουσικό – και όχι μόνο – χώρο, αφού όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν. Ήταν κουμπάρος με τον Βασίλη Καρρά (που πέθανε πριν λίγο καιρό), καθώς ο τελευταίος είχε βαφτίσει το γιο του Χρήστο..

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια, τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζει πιάνο και τραγουδά.

Ο Χάρης Κωστόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια και από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών.

Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Βασίλη Καρράς, Μαίρη Βάσσου, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Ζαφείρης Μελάς, Λευτέρης Πανταζής, Χαρά Βέρρα και Αντύπας.

Είχε παντρευτεί σε ηλικία 23 ετών και είχε αποκτήσει δύο γιους, το Χρήστο και τον Ραφαήλ.

Είχε κυκλοφορήσει συνολικά 23 Δίσκους. Είχε κάνει διάφορες περιοδείες σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και είχε τραγουδήσει σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστραλία, Αμερική.

Ορισμένες από τις πιο γνωστές του επιτυχίες είναι τα: “Με ξεχνάς”, “Είσαι μια Θεά”, “Τι αμαρτίες έχω κάνει”, “Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα”, “Εδώ σε θέλω καρδιά μου”, “Πουλάω τρέλα”, “Πρώτο Θέμα” και “Τις αμαρτωλές τις σκέψεις”.

Το διαβάσαμε εδώ newsit.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

H Ασύλληπτη τραγωδία : Αντί για γάμο και βάπτιση, θα πάνε στην κηδεία

Next Post

Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι και τη μισούσε για αυτό. Ώσπου ένα γράμμα τα άλλαξε όλα

Next Post
Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι και τη μισούσε για αυτό. Ώσπου ένα γράμμα τα άλλαξε όλα

Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι και τη μισούσε για αυτό. Ώσπου ένα γράμμα τα άλλαξε όλα

Προειδοποίnση Λέκκα μετά τον σημερινό σεıσμό 4,8 Ρίχτερ στην Εúβοια

Προειδοποίnση Λέκκα μετά τον σημερινό σεıσμό 4,8 Ρίχτερ στην Εúβοια

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr