Πένθος επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου, μετά το άγγελμα του θανάτου της Αλεξάνδρας Τριχιά, σε ηλικία 42 ετών.
Τη θλίψη του εξέφρασε με ανακοίνωσή του το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς η 42χρονη ήταν κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κώστα Τριχιά.
«Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου και ο πρόεδρος Σάκης Τζήμας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κώστα Τριχιά για το θάνατο της κόρης του Αλεξάνδρας σε ηλικία μόλις 42 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ενωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, στην οποία εκφράζει «τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Τριχιά και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την Αλεξάνδρα»
EKTAKTO: Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Σρόιτερ
Το πρωί της Παρασκευής, 21 Φεβρουαρίου, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε στο νοσοκομείο, προκαλώντας ανησυχία στους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο γνωστός παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, που νωρίτερα είχε «ξεσπάσει» για τη συνέντευξη Μητσοτάκη, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το κρεβάτι της κλινικής, ενημερώνοντας τους ακολούθους του ότι χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.
Στη φωτογραφία, φορώντας τη λευκή ρόμπα και μάσκα προστασίας, αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση το πρωί. Παρόλα αυτά, διαβεβαίωσε ότι το απόγευμα θα ήταν στη θέση του, παρουσιάζοντας κανονικά το δελτίο ειδήσεων του Alpha. Αν και δεν ανέφερε τον λόγο της νοσηλείας και της επέμβασης, ο Αντώνης Σρόιτερ αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, γράφοντας χαρακτηριστικά πως… μάλλον, τα κατάφερε και έζησε!
Πηγή: taxydromos.gr





