ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε τι έπιασε αυτός ο ψαράς!! Ίσως η καλύτερη ψαριά του 2015 μέχρι τώρα!

 

Χρειάστηκαν μόλις 50 ημέρες για το 2015 μέχρι να δούμε την μεγαλύτερη ψαριά της χρονιάς μέχρι τώρα. Ο ψαράς αυτός που το όνομα του είναι Kai Rizzuto έπιασε το μεγαλύτερο ψάρι που έχουμε δει μέχρι στιγμής στα νερά του νησιού Kona, Χαβάη.

Κάθε ψάρι που ζυγίζει πάνω από 1000 κιλά θεωρείτε μεγαλειώδες και είναι εξαιρετικά σπάνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες 27 ψάρια πιάστηκαν μόνο τον Ιανουάριο που ζυγίζουν πάνω από 500 κιλά ενώ τον Φεβρουάριο μέχρι στιγμής 21. Το ψάρι αυτό που έπιασε ο ψαράς  διεκδικεί και βραβείο για το βιβλίο Γκίνες ,και για την ιστορία το μεγαλύτερο ψάρι έχει πιαστεί πάλι στα ίδια νερά στο νησί Kona της Χαβάης τον Μάιο του 1982.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες πόσο μεγάλο είναι το ψάρι όταν στέκονται δίπλα του. Μετά από αυτή την ψαριά πρέπει να περιμένει και μεγάλα χρηματικά ποσά από την πώληση του.

Δείτε μερικές φωτογραφίες :

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button