ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για την εξαφάνιση του Βαγγέλη! Ποιος Πειραιάς; Τι πιστεύουν οι Αρχές για την τύχη του νεαρού φοιτητή;

 

Για 22 μέρες παραμένει αγνοούμενος ο φοιτητής Βαγγέλης Γιακουμάκης. Και παρόλο που μέχρι στιγμής έχουν γίνει 50 καταγγελίες στο Silver Alert, οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται σε τρεις συγκεκριμένες μαρτυρίες, και οι τρεις στα Γιάννενα.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Μία, οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στα Γιάννενα και συγκεκριμένα σε τρία σημεία: Γύρω από τη σχολή του, γύρω από τη λίμνη και σε μια ευρύτερη περιοχή λίγο πιο έξω.

Οι τρεις μαρτυρίες, που κάνουν την αστυνομία να επικεντρώνει το ενδιαφέρον της εκεί, αναφέρουν πως το Σάββατο είδαν να κυκλοφορεί στην περιοχή, ένας νεαρός που έμοιαζε με τον αγνοούμενο φοιτητή.

Την ίδια στιγμή, μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας, το Σάββατο θα συγκεντρωθεί κόσμος στον Πειραιά για να ξεκινήσει συντονισμένη έρευνα για τον Βαγγέλη.

Πηγή: tlife.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button