ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία : «Έφαγε ένα χοτ ντογκ και κατέρρευσε 16χρονη»

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια της 16χρονης που έχασε τη ζωή της στην Χαλκιδική από αλλεργικό σοκ.

Σύμφωνα με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας, η 16χρονη βρίσκονταν στη Χανιώτη Χαλκιδικής με τις φίλες της για διακοπές και το βράδυ της Τρίτης είχαν βγει έξω για να διασκεδάσουν, ενώ τα ξημερώματα έκατσαν για να φάνε σε ένα ταχυφαγείο της περιοχής.

«Η κόρη μου έφαγε ένα χοτ ντόγκ, όμως είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά και πάντα πρόσεχε όταν έτρωγε έξω. Δε ξέρω τι ακριβώς έγινε κι αν υπήρχε κάποιο γαλακτοκομικό σε αυτό που κατανάλωσε», ανέφερε η μητέρα της 16χρονης, τονίζοντας ότι το κορίτσι μόλις έφαγε κατέρρευσε.

Η μία από τις φίλες της που ήταν μαζί έτρεξε αμέσως στο δωμάτιο της μονάδας που διέμεναν προκειμένου να φέρει στη 16χρονη τα φάρμακά της, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να σπεύσει στο σημείο, όμως, όπως καταγγέλει η μητέρα της ανήλικης, άργησε να φτάσει 45 λεπτά.

πηγη aftodioikisi.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button