ΥΓΕΙΑ

Σıώπησε ξαφνıκά η φωνή του Big Brother: Έφuγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Ράμος σε ηλικία 47 ετών

Το «αντίο» του στον ηθοποιό Γιάννη Ράμο που έφυγε από τη ζωή στα 47 του χρόνια είπε μέσα από τα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή ο αγαπημένος συνάδελφος Γιάννης Ράμος στέλεχος του θεάτρου επί Κολωνώ και της ομάδας Νάμα της Ελένης Σκότη, γεννημένος το 1977.

Στη μνήμη του το θέατρο επί Κολωνώ ενισχύει το έργο του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να κάνουν το ίδιο. Σε άλλη ανάρτηση περισσότερες πληροφορίες για τον αγαπημένο μας συνάδελφο», έγραψε αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Γιάννης Ράμος σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτηση που ακολούθησε τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και η γρίπη βρήκε τον οργανισμό του εξαντλημένο.

«Ο Χάιμε Ρεβέρτερ δεν μένει πια εδώ. Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα σήμερα τον θάνατο του Γιάννη Ράμου, που είχε ερμηνεύσει αλησμόνητα τον φιλόδοξο δημοσιογράφο Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας «Ροτβάιλερ» επί τρεις συνεχόμενες σεζόν, από το 2008 ως το 2011 σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη στο Θέατρο Επί Κολωνώ.

Όσοι τον γνωρίσαμε τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη σαν ένα καλό και ευγενικό παιδί με πολύ ταλέντο. Βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο, αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε. Πόσο άδικο. Εύχομαι να είναι κάπου εκεί ψηλά μαζί με τον Γκιγιέρμο Έρας που έφυγε τον Ιούλιο του 2023, χωρίς πόνο και οδύνη πια. Καλό ταξίδι Γιάννη μου, σε έναν καλύτερο κόσμο», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Ράμος;

Ο Γιάννης Ράμος γεννήθηκε στη Σουηδία. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση, Γλωσσολογία στο πανεπιστήμιο του Gothenburg στη Σουηδία. Παράλληλα, σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή Γ. Θεοδοσιάδη και στο studio NAMA–Ε. Σκότη. Υπήρξε η «φωνή» του Big Brother στον ΣΚΑΪ και ήταν πρώτος ξάδελφος (γιος της αδελφής της μητέρας της) της Έλενας Παπαρίζου με την οποία είχαν συνεργαστεί στο The Voice.

 

Το διαβάσαμε εδώ alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button