ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο – Στην εντατική γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια – Κρίσιμη η κατάσταση

Δύσκολες ώρες περνά η αγαπημένη τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, έπειτα από σοβαρό ατύχημα,  από την προηγούμενη Παρασκευή.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso και σε ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη, η Λιζέτα Νικολάου διακομίστηκε με ασθενοφόρο, έπειτα από πτώση από τις σκάλες. Θέλοντας να επισκεφτεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Από εκείνη τη στιγμή η κατάστασή της θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη, σύμφωνα και με αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso από οικεία της πρόσωπα, όμως επειδή τίποτα δεν είναι δυνατότερο από τη θέληση του ανθρώπου και τη θεία δύναμη, όλοι ελπίζουν ότι η Λιζέτα θα φανεί δυνατή και θα «ξυπνήσει»

Από την πλευρά της οικογένειας υπάρχει απόλυτη διακριτικότητα και δεν θέλησαν να προβούν σε δηλώσεις αναφορικά με την κατάστασή της, την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, οι θεράποντες ιατροί θεωρούν μη αναστρέψιμη

πηγη thecaller.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button