ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πουτίγκα ψυγείου ανάλαφρης κρέμας Nutella με 3 υλικά!

 

Πουτίγκα ψυγείου ανάλαφρης κρέμας Nutella με 3 υλικά

Μια απλή, πανεύκολη συνταγή με λίγα υλικά, για μια υπέροχη βελούδινη Ιταλική “budino”. Πουτίγκα με Nutella. Μια ανάλαφρη, δροσερή κρέμα με πλούσια μεταξένια γεύση που σίγουρα θα απολαύσετε.

Υλικά συνταγής

  • 800 ml κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
  • 500 γρ. [1 βάζο] Nutella
  • 2 1/2 κ.γ. ζελατίνη σε σκόνη
  • 1 κ.σ. ζεστό νερό
  • Για γαρνίρισμα: [προαιρετικά]
  • σαντιγί, σκόνη κακάο, ξηροί καρποί

Εκτέλεση συνταγής

  1. Βάζετε σε μια κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, τη κρέμα γάλακτος με τη Nutella και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η Nutella και έχετε μια λεία σοκολατένια κρέμα.
  2. Σε μεταλικό μπολ βάζετε τη 1 κ.σ. ζεστό νερό και τη ζελατίνη και το τοποθετείτε σε μπεν μαρί. Το ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να λιώσει τελείως η ζελατίνη. Ρίχνετε τη λιωμένη ζελατίνη στο μείγμα Νουτέλας / κρέμας γάλακτος και ανακατεύετε συνεχώς να ενσωματωθεί.
  3. Παίρνετε 6 ποτήρια [χωρητικότητας 3/4 φλ. τσαγιού περίπου] και τα γεμίζετε ισομερώς με τη κρέμα. Τοποθετείτε τη κρέμα στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά. Σερβίρετε γαρνίροντας προαιρετικά, με σαντιγί, σκόνη κακάο, ξηρούς καρπούς.

[

πηγη sintayes.gr

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button