• ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ
Νέα News
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Νέα News
No Result
View All Result

Σοκ οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για Ρούλα Πισπιρίγκου

27 Ιανουαρίου, 2024
in ΔΙΑΦΟΡΑ
Σοκ οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για Ρούλα Πισπιρίγκου
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για την πολύκροτη υπόθεση της 34χρονης μητέρας από την Πάτρα, που κατηγορείται για τον θάνατο των παιδιών της αλλά και για την χθεσινή πρόταση της εισαγγελέως, που ήταν “καταπέλτης” εναντίον της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1 ότι πρόκειται για μία “ταπεινού περιεχομένου η πρόταση της εισαγγελέως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου” και τόνισε ότι “ξεπέρασε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές.

“Δεν περίμενα κάτι καλύτερο, περισσότερο ενδιαφερόταν η εισαγγελέας να τελειώσει η δίκη για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη”, είπε ο Αλέξης Κούγιας και δήλωσε πως “είναι για γέλια. 53 χρόνια στα δικαστήρια δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο”.

“Κατηγορείται η κατηγορουμένη χωρίς να υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει τον άνδρα της. Έχετε ακούσει ποτέ να σκοτώνει τα παιδιά της, το μόνο που τη συνδέει με τον άνδρα της, να σκοτώνει τα παιδιά της;” διερωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά με τις σχέσεις του ζευγαριού, είπε: “Όταν έχασε τη ζωή της η Μαλένα και η Ίριδα, το ζευγάρι ήταν ενωμένο, ήταν ταυτισμένο. Έκαναν μήνυση στους γιατρούς. Είναι κωμικού περιεχομένου η προσέγγιση”, είπε και κατηγόρησε την εισαγγελέα ότι αγνόησε επιστήμονες μάρτυρες υπεράσπισης.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας είπε: “Οι εισαγγελικές προτάσεις γίνονται σε πολύ μικρά ποσοστά αποδεκτά γιατί γίνονται με πολύ μεγάλη προχειρότητα. Η κυρία εισαγγελέας, αγόρευε 9 ώρες. Είμαι βέβαιη ότι στο δικαστήριο κανείς δεν θα θυμάται τίποτα ούτε οι ένορκοι. Την πρότασή της δεν την κατέθεσε εγγράφως. Ήταν για τα κανάλια”.

Όσον αφορά με το εάν πιστεύει ότι θα αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ότι είναι απόλυτος ότι η κατηγορουμένη είναι αθώα. “Εάν λοιπόν τελικώς δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, θα πω ότι η δικαιοσύνη πλέον στην Ελλάδα αποδίδεται μέσα από τα κανάλια και δεν θα έχω λόγο παρουσίας μου στα δικαστήρια. Εάν τελικώς η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αθωωθεί, θα παραιτηθώ από το λειτούργημά μου. Εγώ έχω δοκιμαστεί ως δικηγόρος. Η κυρία εισαγγελέας δεν έχει δοκιμαστεί”, είπε κλείνοντας ο ποινικολόγος.

Το διαβάσαμε εδώ thetoc.gr

Facebook Σχόλια
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOKTweet

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Previous Post

Μεσολόγγι: Γυναίκα “ξεκλείδωσε” το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη – “Ελπίζω να ηρεμήσει η ψυχή του”

Next Post

Φτιάχνουμε απολαυστικό brownie με 2 μόνο υλικά

Next Post
Φτιάχνουμε απολαυστικό brownie με 2 μόνο υλικά

Φτιάχνουμε απολαυστικό brownie με 2 μόνο υλικά

H βασίλισσα, που είχε 4 συντρόφους (Αφιερώστε 3 λεπτά και διαβάστε το)

H βασίλισσα, που είχε 4 συντρόφους (Αφιερώστε 3 λεπτά και διαβάστε το)

Like Us !

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Εορτολόγιο







  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • Πολιτική Απορρήτου
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr

No Result
View All Result
  • ΔΙΔΑΧΕΣ
  • ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ
  • ΘΑΥΜΑΤΑ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΙΩΝ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    • ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ

© Copyright 2024, All Rights Reserved  |  Nea-News.gr