ΔΙΑΦΟΡΑ

Μεσολόγγι: Γυναίκα “ξεκλείδωσε” το κινητό τηλέφωνο του Μπάμπη – “Ελπίζω να ηρεμήσει η ψυχή του”

Αναλυτική πρόγνωση

H γυναίκα που βοήθησε στις έρευνες για τον Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι και “ξεκλείδωσε” το κινητό του που ήταν στο όνομά της είχε να μιλήσει μαζί του για πάνω από πέντε χρόνια.

“Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο, ελπίζω να είναι ήρεμος εκεί, να ηρεμήσει η ψυχή του… Αυτό ήταν πολύ παλιά, εγώ δεν το θυμάμαι καν… το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί μετά… και που έφυγε, λέω “εντάξει, δεν θα έχει αυτό το κινητό”… Είχαμε βγάλει τότε αριθμούς μαζί, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο” δήλωσε μιλώντας στο T-live.

Οι αστυνομικοί της ζήτησαν να πάρει μια νέα κάρτα sim και με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να “ξεκλειδώσουν” το κινητό του Μπάμπη. Η ίδια αν και είχε να μιλήσει μαζί του για πάνω από πέντε χρόνια, πάντα θυμάται το πόσο δοτικός και φιλότιμος υπήρξε.

“Το καλό του ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, είχε πυρετό και μετά από μια, δυο μέρες πήγαινε και έδινε αίμα. Εγώ αυτό ξέρω… Αυτό ήταν το φιλότιμό του, η καλοσύνη του…” ανέφερε στο T-live.

Το τετράδιο του Μπάμπη

Το μεγαλύτερο ερωτηματικό παραμένει στις οικονομικές συναλλαγές του Μπάμπη και του κρεοπώλη. Το τετράδιο του Μπάμπη μίλησε, αφού ο αδικοχαμένος νεαρός είχε σημειώσει χρέος 3.000 ευρώ δίπλα στο όνομα του 50χρονου, όμως ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι του είχε επιστρέψει όλα τα χρήματα.

“Μου είχε δανείσει 6.500 ευρώ τον Ιούνιο και άλλα 1.000 ευρώ στα τέλη Σεπτέμβρη. Τα 6.500 ευρώ, που μου τα έστειλε μέσω τραπέζης, του τα έδωσα στο χέρι μετά τον Δεκαπενταύγουστο και τα 1.000 ευρώ του τα επέστρεψα μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων” ανέφερε.

Το διαβάσαμε εδώ thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button