ΔΙΔΑΧΕΣ

Τα…άκουσαν οι πιστοί από τον Πατριάρχη Μόσχας για τη συμπεριφορά στο ναό!

 

 

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μεγάλη εορτή της “Ζωοδόχου Πηγής” στη Μόσχα και ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα. Μετά από την Λειτουργία, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας μίλησε αυστηρά στους παρευρισκόμενους για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται μέσα στο ναό

“Η κύρια διαρρύθμιση και διαμόρφωση των ναών έχει γίνει ούτως ώστε οι άνθρωποι να προσεύχονται κοινότητα. Και όταν μια κλοινότητα προσεύχεται δεν μπορεί να ενεργεί αντίθετα με το νόμο της αρμονίας. Συνομιλίες, αγενής στάση προς τον άλλο, όταν παλεύουμε για να κερδίσουμε χώρο, σπρώχνοντας αυτόν που στέκεται πλάι, όλα αυτά είναι μια παράβαση του θείου νόμου της αρμονίας και  βλασφημία ενάντια στο Θεό” είπε.

 

πηγη .agioritikovima.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button