ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιορτή των Τριών Ιεραρχών: Τι ισχύει για σχολεία και φροντιστήρια

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τρίτη 30 Ιανουαρίου. Τι ισχύει για τα Φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

Η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών που τιμάται κάθε χρόνο στις 30 Ιανουαρίου, τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί σχολική αργία και οι μαθητές πάνε κανονικά στο σχολείο ανήμερα της γιορτής. Η εν λ΄΄ογω σχολική αργία καταργήθηκε το 2020 με διάταξη της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που θα σταλεί στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές ημονάδες (δημόσιες και ιδιωπραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας

Κλειστά τα Φροντιστήρια και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών
Και ενώ για τα σχολεία η Γιορτή των Τριών Ιεραρχών δεν αποτελεί αργία, για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και τα Φροντιστήρια ισχύει κανονικά η αργία οπότε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου ΔΕΝ θα λειτουργήσουν και οι μαθητές θα απολαύσουν μια ανάπαυλα από τα εξωσχολικά μαθήματα.

Το διαβάσαμε εδώ i-diakopes.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button