ΔΙΑΦΟΡΑ

42χρονη μητέρα έσφαξε τα 3 παιδιά της και στη συνέχεια …

42χρονη μητέρα έσφαξε τα 3 παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Πως η μητέρα δολοφόνησε τα 3 της παιδιά ενω ο αγαπημένος της ψώνιζε μια καινούργια τηλεόραση, είχε εμμονή οτι οι άνθρωποι την είχαν χαρακτηρίσει κακή μαμά.

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Μελβούρνη, όπου μια μητέρα δολοφόνησε τα 3 της παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Αγγλία με ένα 31χρονο να «λιώνει» το κρανίο ενός μόλις 12 εβδομάδων μωρού!

Η Katie Perinovic, είχε μια φαινομενικά τέλεια ζωή. Οι γείτονές της ανέφεραν πως εκείνη και ο σύζυγός της, Tomislav, ζούσαν ευτυχισμένοι, έχοντας αποκτήσει και τρία παιδιά. Το τι συνέβη εκείνο το πρωί  δεν το γνωρίζει κανείς. Ο Tomislav, είχε πάει στη δουλειά, με την Katie να μένει μόνη με την 7χρονη Claire, την 5χρονη Anna και τον 3χρονο Matthew.

Ώρες αργότερα, ο σοκαρισμένος Tomislav ειδοποίησε την αστυνομία. Η Katie και τα 3 παιδιά τους ήταν νεκροί. Μάλιστα, ακόμη και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από την αγριότητα, καθώς η 48χρονη είχε σφάξει τα παιδιά της, πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό την απίστευτη δολοφονία ερευνώνται καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη στην συμπεριφορά της Katie για τη φρίκη που θα ακολουθούσε.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button