ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκκληση Νικολούλη: ”Ψάξτε γύρω από τη σχολή”! Όλες οι τελευταίες εξελίξεις και οι νέες μαρτυρίες για την υπόθεση Γιακουμάκη!

 

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου. Η υπόθεση έχει βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια του νεαρού φοιτητή κι έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, που παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον την εξέλιξΣήμερα στις 11 εκατοντάδες πολίτες αναμένεται να συγκεντρωθούν στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά με σκοπό να ξεχυθούν όλοι στους δρόμους της πόλης για να αναζητήσουν τον Βαγγέλη. Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα χωρίσει σε γκρουπ τους παρευρισκόμενους και θα τους καθοδηγήσει.

Το κάλεσμα έγινε μέσω Facebook μέσω της σελίδας «ΒΟΗΘΑΜΕ όλοι να βρεθεί ο Βαγγέλης Γιακουμάκης» την οποία διαχειρίζεται η αδερφή του Βαγγέλη, Ελένη.

Νέες μαρτυρίες στο “Φως στο Τούνελ”

Στις προσπάθειες εντοπισμού έχει συμβάλλει σημαντικά και η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία έχει αφιερώσει δύο εκπομπές της στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button