ΔΙΑΦΟΡΑ

Ένα μπαούλο από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που αποκάλυψε πολλά μυστικά….

 

Μερικές οικογένειες κατέχουν πολλά πολύτιμα αντικείμενα που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Έχουμε διαβάσει διάφορες ιστορίες όπως ότι μια κοπέλα κατέχει ένα μενταγιόν που κάποτε ανήκε στην Μάρθα Ουάσιγκτον.

Εγώ προσωπικά δεν έχω πολλά πράγματα από τους παππούδες μου η τους προ παππούδες μου αλλά έχω μερικές φωτογραφίες που με βοηθούν να καταλάβω πως ζούσαν εκείνη την εποχή. Οι φωτογραφίες έχουν την μαγική ικανότητα να σε μεταφέρουν πολλά χρόνια πίσω.

Πρόσφατα στο Imgur ο χρήστης  dtrosenb  έφερε στο φώς ένα μεγάλο μυστικό που έκρυβε ο προπάππους του που υπηρέτησε στο Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο χρήστης ήξερε καιρό για αυτό το μπαούλο αλλά δεν είχε το κλειδί για να το ανοίξει και δεν ήθελε να σπάσει την κλειδαριά.

60 χρόνια αργότερα βρήκε το κλειδί και αποφάσισε να δει τι κρύβει μέσα….

Αυτό είναι το μπαούλο που βρέθηκε στην σοφίτα του σπιτιού. Η μπανάνα έχει τοποθετηθεί στην φωτογραφία για να καταλάβουμε μεγάλο το μέγεθος του.

Τα πρώτα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα στο μπαούλο ήταν μερικά κουμπιά που χρονολογούνται πολλά χρόνια πίσω… από την εποχή το Εμφύλιου Πολέμου. Σύμφωνα με τον χρήστη τα αρχικά GAR σημαίνουν «Μεγάλος Στρατός της Δημοκρατίας». Αυτή ήταν μια αδελφότητα που σχηματιστικέ από την  Ένωση Πολιτικών βετεράνων πολέμου. Η αδελφότητα διαλύθηκε περίπου στην δεκαετία του 1950.

Βρέθηκαν επίσης κάποια πράγματα που τα χρησιμοποιούσαν για το όπλο. 

Στο μπαούλο βρέθηκαν επίσης και μερικά κέρματα που χρονολογούνται περί το 1800. Η δεκάρα χρονολογείτε γύρω στο 1928. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα γιατί αυτός ο βετεράνος πολέμου είχε μαζί του νομίσματα του 1800.Είναι ένα μυστήριο που χάθηκε στην ιστορία…. 

Αυτό το μηχάνημα το χρησιμοποίησαν εκείνη την εποχή για το μοντάζ.

Βρέθηκαν επίσης μερικές πολύ ενδιαφέρουσες κάρτες συμπεριλαμβανομένου και αυτή του Ερυθρού Σταυρού.

Όπως και αυτό εδώ…

Πολλά άτομα κατά τον 19ο αιώνα βασίζονταν στα οπιοειδή ως αναλγητικά. Ιατροί και φαρμακοποιοί συνταγογραφούσαν ένα είδος αναψυκτικού που ονομαζόταν λάβδανο, ένα μείγμα οπίου και αλκοόλ ως “μαγικό ελιξήριο” για πολλά προβλήματα φυσιολογικής και ψυχολογικής μορφής. Το λάβδανο ανακούφιζε τον πόνο και έκανε το χρήστη να ανακουφίζεται, να χαλαρώνει από τα προβλήματα του χωρίς όμως να τα λύνει. Επειδή μια αρκετά μεγάλη δόση του λάβδανου ήταν θανατηφόρα, ήταν ευρέως διαδεδομένο στις αυτοκτονίες του 19ου αιώνα στην Αγγλία [Wiki].

Το βιβλίο αυτό ήταν ένα πολύ δημοφιλές εργαλείο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. 

Δεν είμαστε 100% σίγουροι τι ακριβώς είναι αυτά τα πράγματα αλλά η οικογένεια του χρήστη υποψιάζεται ότι είναι πορνογραφικό υλικό.

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button