ΔΙΑΦΟΡΑ

«Προσοχή: Ο καιρός αλλάζει την Πέμπτη! Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι»! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (video)

«Προσοχή: Ο καιρός αλλάζει την Πέμπτη! Έρχονται καταιγίδες, χιόνια και ισχυροί άνεμοι»! Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί! (video)

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τον καιρό της εβδομάδας που έρχεται, τονίζοντας ότ θα γίνει άστατος από την Πέμπτη (20/2), ενώ και ο Τάσος Αρνιακός τόνισε, ότι ο καιρός θα αλλάξει «μάσκα».

Ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ αναφέρθηκε αρχικά στον αυριανό (17/2) καιρό, λέγοντας πως πλην μερικών συννεφιών με ελαφρές βροχές στην Κρήτη και τα Νότια, στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια.

Στην Αττική, οι άνεμοι θα πνεύσουν στα 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 6-15 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι στους 2-12 βαθμούς, με τους ανέμους στα 4-5 μποφόρ.

Το σκηνικό δεν αλλάζει ιδιαίτερα μέχρι την Πέμπτη (20/2), όταν και οι άνεμοι θα βρεθούν στα 6-8 μποφόρ, ενώ θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις με μια αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου :

[athensmagazine.gr]

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button