ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτο. Νεκρό κοριτσάκι δυο ετών στη Βέροια. Αιτία θανάτου η γρίπη ή κάτι άλλο;

Έκτακτο. Νεκρό κοριτσάκι δυο ετών στη Βέροια. Αιτία θανάτου η γρίπη ή κάτι άλλο;

Η εβδομάδα δεν ξεκινάει καθόλου καλά. Δυστυχώς τα νέα έρχονται απο την Βέροια.Μια μητέρα έφτασε στο Κέντρο Υγείας της Αλεξάνδρειας Ημαθίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κρατώντας το δύο ετών κοριτσάκι της χωρίς τις αισθήσεις του.

Δυστυχώς οι γιατροί, επιβεβαίωσαν το χειρότερο σενάριο σκορπώντας τη θλίψη στη μητέρα και τους οικείους του παιδιού. Το κορίτσι ήταν ήδη νεκρό όταν διακομίστηκε από τη μητέρα του στο νοσοκομείο…

Ακολούθως, το νεκρό παιδάκι διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου κι εκεί έγιναν περαιτέρω εξετάσεις, που οδήγησαν στο ίδιο συμπέρασμα, ότι δηλαδή όταν πήγε η μητέρα το κοριτσάκι της στο Κέντρο Υγείας ήταν ήδη αργά.

Η σορός μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, όπου εντός της ημέρας θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, πληροφορίες που ήθελαν το παιδάκι να έχει χτυπηθεί από γρίπη, δεν επιβεβαιώθηκαν από τα ευρήματα των εξετάσεων στο νοσοκομείο της Βέροιας

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button