ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ώρες αγωνίας για τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη! Το βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που εξετάζει η αστυνομία και οι νέες έρευνες και μαρτυρίες!(Video)

Το… θολό οπτικό υλικό βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών αρχών από το περασμένο Σάββατο και οι γονείς του 20χρονου που κλήθηκαν να δουν το βίντεο επιβεβαίωσαν πως το άτομο που εικονίζεται είναι ο γιος τους. Στην εικόνα, που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, φαίνεται ο νεαρός να περπατά έξω από τη Γαλακτοκομική Σχολή στον Κατσικά Ιωαννίνων, όπως συνήθιζε κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό, σύμφωνα με μαρτυρίες συμφοιτητών του. Εβγαινε από τη μία έξοδο, έκανε έναν σύντομο περίπατο και επέστρεφε μπαίνοντας από άλλη είσοδο.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το θολό τοπίο του βίντεο, για να έχουν αποδείξεις για το πρόσωπο που εμφανίζεται…

 

https://www.youtube.com/watch?v=Dc9h1O9iGwE

Εν τω μεταξύ νέες μαρτυρίες φίλων και συμφοιτητών κάνουν λόγο για επιθέσεις που δεχόταν ο 20χρονος μέσα και έξω από τη σχολή του, από ομάδα νεαρών. Όλες οι μαρτυρίες καταγράφονται και αξιολογούνται με την αστυνομία να προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος στην υπόθεση που συνεχίζεται για δεύτερο μήνα…

 

 

Χθες περισσότεροι από 400 εθελοντές όλων των ηλικιών βρέθηκαν στον σταθμό του Ηλεκτρικού, στον Πειραιά, και πήραν μέρος στις πολύωρες έρευνες, υπό την καθοδήγηση του ιδιωτικού ντετέκτιβ, Γιώργου Τσούκαλη. Με μία φωτογραφία του Βαγγέλη ρωτούσαν τους περαστικούς αν έχει τύχει να τον δουν κάπου, ενώ ταυτόχρονα έδιναν τα τηλέφωνά τους όπως και της οικογένειας ώστε αν τον εντοπίσουν να ειδοποιήσουν τους οικείους του.

Στο μεταξύ, η γιγάντια επιχείρηση ήταν και χθες άκαρπη για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου φοιτητή. «Δεν αντέχω άλλο το μαρτύριο αυτό, θέλω να βρω το παιδί μου» είναι η δραματική έκκληση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Η ίδια είπε: «Θέλουμε να επικοινωνήσει μαζί μας, με την οικογένειά του. Εμείς είμαστε δίπλα του και όλος ο κόσμος, όλη η Ελλάδα, τον αγαπάει και τον στηρίζει. Ήρθαμε από την Κρήτη, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι, για να ενισχύσουμε την προσπάθεια των παιδιών, να βοηθήσουν αυτοί εμάς και εμείς αυτούς, για να βρούμε τον Βαγγέλη. Έχω συγκινηθεί με την κινητοποίηση όλων στο Facebook. Τους ευχαριστώ όλους, πραγματικά, μέσα από την καρδιά μου».

newsit.g

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button