ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτή η μικρή αλεπού βρέθηκε θαμμένη και απολιθωμένη μέσα σε μια τρύπα.

 

Κάποιοι οικοδόμοι έσωσαν την ζωή αυτής της μικρής αλεπούς  στο Canary Wharf, στην επιχειρηματική περιοχή που βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο.

Οι οικοδόμοι εντόπισαν αυτή την μικρή αλεπού όταν κάποια στιγμή άκουσαν κραυγές ενός μικρού ζώου. Φτάνοντας στο σημείο έσκαψαν μια τρύπα και βρήκαν ένα μικρό και ανυπεράσπιστο ζώο απολιθωμένο και παγιδευμένο μέσα στις λάσπες και τα απόβλητα.

Λόγω της εμφάνισης τους αρχικά δεν κατάλαβαν ότι έχουν μπροστά τους μια μικρή αλεπού.

Το ζώο δόθηκε στο South Essex Wildlife Hospital, ένα κέντρο φροντίδας ζώων στο οποίο έδωσαν νερό στην μικρή αλεπού και την έκαναν μπανάκι. Η 4 μηνών αλεπού βαφτίστηκε «Muddsey»  και είναι καλά όπως δείχνουν και οι παρακάτω φωτογραφίες.

πηγη http://apisteuta.com/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button