ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΒΟΜΒΑ… Επιφανής Διπλωμάτης ήθελε να… πουλήσει το αρχείο του στους εχθρούς της πατρίδας Σκοπιανούς! !

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Ποιός είναι ο επιφανής διπλωμάτης που αναζητούσε επιμόνως να…πουλήσει το αρχείο του στούς Σκοπιανούς???
Πως πέρασε το δικό του Ρουβίκωνα και έφθασε στο σημείο να προδώσει τα ιδανικά και τον όρκο του θέλοντας να πουλήσει έναν ολόκληρο θησαυρό εθνικής στρατηγικής και ακριβών πληροφοριών στούς εχθρούς της πατρίδας???

Διαβάζεται απίθανο. Μοιάζει εξωπραγματικό, αλλά είναι αληθινή ιστορία πέρα για πέρα!!!

Το Hellasforce δεν θέλει να υποδυθεί αρμόδια αρχή, ούτε να υποκαταστήσει θεσμούς του κράτους. Κρατά ομως γερά τα ντοκουμέντα που είναι φωτιά. Κρατά εγγραφα-σοκ που δημιουργούν πραγματική καταιγίδα.
Κι αυτό γιατί έχει σημασία το αξίωμά του εν λόγω «διπλωμάτη». Έχει σημασία η δημόσια εικόνα του και οι νευραλγικές θέσεις απ τις οποίες «υπηρέτησε» την πατρίδα!!….

Τα θεσμικά οργανα μπορούν να αποκαλύψουν τη δράση του. Και οι αρμόδιες υπηρεσίες να μπλοκάρουν στο μέλλον ανάλογες …προδοτικές πρωτοβουλίες…. Θα ευχόμασταν ολα αυτά να ηταν αποκυήματα της φαντασίας των Σκοπιανών…..Διαφορετικά η πραγματικότητα είναι οδυνηρή!!

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button