ΔΙΑΦΟΡΑ

Δείτε τι έφτιαξε ένας ιδιοκτήτης για το γέρικο σκυλάκι του! (Εικόνες)

 

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε τι έφτιαξε ένας ιδιοκτήτης ενός 13χρονου λαμπραντόρ. Η πράξη του αυτή δείχνει πόσο έχει δεθεί με σκυλάκι του το οποίο διανύει τα γεράματα του. Άλλωστε όπως ισχύει και στους ανθρώπους, έτσι και στα ζώα η καλύτερη φροντίδα πρέπει να δίνετε σε αυτούς που δεν μπορούν και αυτοί που δεν έχουν την δύναμη είναι οι άνθρωποι και τα ζώα μιας προχωρημένης ηλικίας.

Αυτή εδώ ειναι η Lucy και ειναι 13 χρονών.

Όταν ο Redditor Jada παρατήρησε πώς η Lucy χρειαζόταν το καλοκαίρι ένα δροσερό μέρος για να ξεκουράζει τα οστά της, αποφάσισε να της φτιάξει κάτι όμορφο.

Αφού πήρε ανεμιστηράκια απο τους παλιούς Η/Υ που δεν χρησιμοποιούσε.

και αφού έφτιαξε ένα ξύλινο πλαίσιο.

Τελείωσε αυτό τον χώρο ψύξης!

Επειδή η Lucy ήταν λιγο παραπάνω κιλά, αποφάσισε να φτιάξει την κατασκευή πιο ενισχυμένη σε βάρος.

Δείτε τώρα την Lucy μέσα σε αυτόν τον δροσερό χώρο! Πρέπει να νιώθει αρκετά χαρούμενη για την φροντίδα που της προσφέρει το αφεντικό της τώρα στα γεράματα. Άλλωστε έχουν ζήσει μαζί 13 ολόκληρα χρόνια! Δεν τα λές και λίγα έτσι δεν ειναι;

πηγη http://apisteuta.com/

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button