ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραματική έκκληση από την μητέρα του Βαγγέλη: “Συνεχίστε να μας βοηθάτε, μόνο εσείς μας κρατάτε όρθιους”! (VIDEO)

Δραματική έκκληση στο γιό της απευθύνει η μητέρα του 20χρονου φοιτητή, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου στα Ιωάννινα.

Η Μαρία Γιακουμάκη καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό για την εξαφάνιση του παιδιού της να μην διστάσει και να επικοινωνήσει άμεσα με τις αστυνομικές αρχές, ενώ έκκληση για να ανοίξουν τα κλειστά στόματα απευθύνει και ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Στο μεταξύ, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα συνεχίζονται για 13η ημέρα σήμερα, οι έρευνες της Ασφάλειας Ιωαννίνων με τους αστυνομικούς να ερευνούν σχολαστικά ακόμα και τα εγκαταλειμμένα σπίτια της περιοχής, αναζητώντας κάποιο σημάδι του Βαγγέλη.

Κουρασμένη αλλά ψύχραιμη, η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη απευθύνει δραματική έκκληση στο γιο της. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά για την οικογένεια του 20χρονου φοιτητή που έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στους ανθρώπους που ίσως γνωρίζουν κάτι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιωαννίνων, επικεντρώνουν τις έρευνες τους και στα όσα έχουν ειπωθεί για τις απειλές που δεχόταν ο Βαγγέλης, ενώ συνεχίζουν να παίρνουν καταθέσεις από τους συμφοιτητές του. Το πρωί της Τρίτης ωστόσο θα ξεκινήσει και η ένορκη διοικητική εξέταση στη γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης που ερευνά την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας, απευθύνει έκκληση ώστε ν’ ανοίξουν τα κλειστά στόματα έστω και ανώνυμα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μια υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Και σήμερα πάντως, οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη συνεχίστηκαν με την αστυνομία και τον ιδιωτικό ερευνητή να εξετάζουν σχολαστικά το υλικό από τις κάμερες του μετρό της Αθήνας, αλλά και των τραπεζών στο κέντρο των Ιωαννίνων, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Η Μαρία Γιακουμάκη -που από τις 6 Φεβρουαρίου βρίσκεται στα Ιωάννινα- με όσα αποθέματα ψυχής της έχουν απομείνει, καλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό να μην διστάσει και να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Οι αρχές των Ιωαννίνων, 13 ημέρες τώρα, ερευνούν εξονυχιστικά κάθε σημείο της περιοχής, από περιαστικά δάση μέχρι και εγκαταλειμμένα σπίτια αναζητώντας κάποιο σημάδι που να τους οδηγήσει στα ίχνη του Βαγγέλη.

 

πηγη athensmagazine.gr/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button