ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο παιδιά, ένα σάντουιτς…. Δείτε τι συνέβη στην συνέχεια!! Πολύ όμορφο!

Στην Αγγλία η ένωση κατά της πείνας (Action Against Hunger) πραγματοποίησε ένα ενδιαφέρον πείραμα για να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Τοποθέτησε σε ένα δωμάτιο δύο παιδιά και τα έφεραν αντιμέτωπα με έναν δίσκο που δεν ήξεραν τι είχε μέσα. Μέσα στον δίσκο υπήρχε ένα μεγάλο και νοστιμότατο σάντουιτς ενώ στον άλλον δίσκο δεν είχε τίποτα μέσα. Χωρίς να το σκεφτούν καθόλου τα παιδιά πήραν το σάντουιτς το έκοψαν στην μέση και το μοιράστηκαν.

Κάθε χρόνο 3,5 εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν από την πείνα. Με αυτό το βίντεο περνάει το μήνυμα ότι πρέπει να μοιράζουμε τα πάντα από μικρή ηλικία για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Δείτε το βίντεο :

 

πηγη http://apisteuta.com/

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button