ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενας 92χρονος σκόρπισε τον πανικό σε πάρκινγκ -Τράκαρε 9 αυτοκίνητα στην προσπάθειά του να φύγει [βίντεο] ! !

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ

Δεν ήταν εξαγριωμένος πελάτης του πολυκαταστήματος στο Γουισκόνσιν. Ηταν απλά ένας ηλικιωμένος που κατάφερε να τρακάρει εννιά αυτοκίνητα στην προσπάθειά του να φύγει από το πάρκινγκ, σκορπώντας τον πανικό!

Ο 92χρονος Ράσελ Κερ, επιχειρώντας να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει, κατάφερε μέσα σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα να χτυπήσει άλλα εννιά οχήματα, από τα οποία στα δύο βρίσκονταν μέσα επιβάτες.

Αρχικά οι αστυνομικοί, που είδαν το βίντεο, πίστεψαν ότι επρόκειτο για εξαγριωμένο οδηγό, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι απλά ο Κερ είχε πανικοβληθεί γιατί κόλλησε το πόδι του στο γκάζι. Σύμφωνα με το ABC, δεν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ηλικιωμένου.

 

https://www.youtube.com/watch?v=IV0k79Lc7c8

πηγη iefimerida.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button