ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Αυτή είναι η συμφωνία του Eurogroup! !

 

Στο Eurogroup είναι σαφές ότι η συμφωνία διασφαλίστηκε στο πολύωρο παρασκήνιο. Η ελληνική κυβερνητική πηγή δήλωσε πως υπάρχει συμφωνία και όλες οι πλευρές κατέληξαν σε ένα κείμενο. Κυβερνητική πηγή μιλώντας στο koolnews.gr δήλωσε: «Πηγαίνουμε προς συμφωνία, ας περιμένουμε να τελειώσουμε». Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στο Μέγαρο Μαξίμου και η κυβέρνηση περιμένει την τελική σφραγίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η παράταση που συμφωνήθηκε είναι μέχρι το τέλος Ιουνίου και όχι μέχρι το τέλος Αυγούστου, δηλαδή τετράμηνη και όχι εξάμηνη. Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήταν πιο διαλλακτικός στο Eurogroup μετά και από το χθεσινό τηλεφώνημα Τσίπρα-Μέρκελ.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button