ΔΙΔΑΧΕΣ

Προσέχετε αδελφοί μου, τις μεθόδους του θηρίου! ! !

 

 

Προσέχετε αδελφοί μου, τις μεθόδους του θηρίου, διότι θα χρησιμοποιήσει διάφορα πονηρά τεχνάσματα.

Αρχίζει από την κοιλιά, ώστε όταν κανείς στεναχωρηθεί μη έχων τροφές, να αναγκασθεί να λάβει την σφραγίδα εκείνου, όχι σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά στο δεξί χέρι και στο μέτωπο, για να μην έχει την δύναμη ο άνθρωπος να κάνει με αυτό το σημείο του Σταυρού.

Ούτε πάλι στο μέτωπο να σημειώνει το Άγιο όνομα του Κύριου. Διότι γνωρίζει ο πανάθλιος, ότι όταν ο Σταυρός του Κύριου σφραγισθεί στον άνθρωπο, λύει κάθε δύναμη του Εχθρού, και για αυτό σφραγίζει το δεξί χέρι του ανθρώπου.

Ο Κύριος μας θα έρθει στη γη επάνω σε φωτεινά σύννεφα σαν φοβερή αστραπή, ο δε Εχθρός δεν θα έρθει έτσι, διότι είναι αποστάτης. Θα γεννηθεί ακριβός από ακάθαρτη κόρη, αλλά δεν θα σαρκωθεί όπως ο Κύριος.Θα έρθει ο παμμίαρος με τέτοια μορφή όπως ο κλέπτης, ώστε να εξαπατήσει τους πάντες.

πηγη agiosmgefiras.blogspot.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button